Fundació Bofill Observatori de les desigualtats
Inici > Notícies > Exposició del PaD al VI Congrés Català/Internacional de Sociologia de Perpinyà
Exposició del PaD al VI Congrés Català/Internacional de Sociologia de Perpinyà

Els passats 25, 26 i 27 d'abril es va celebrar el VI Congrés Català/Internacional de Sociologia a Perpinyà, organitzat per l'Associació Catalana de Sociologia i l'Institut d'Estudis Catalans.

En el marc del Congrés el PaD va desplegar una exposició amb els principals resultats de l'enquesta i es va oferir a tots els visitants un exemplar de "Trajectòries i canvi social a Catalunya", publicat en motiu dels 10 anys del PaD. També vam oferir exemplars de la col·lecció de Tríptics del PaD, amb els quals hem retornat a les llars col·laboradores els principals resultats de l'enquesta.

A banda dels roll-ups amb els principals resultats de l'enquesta, també vam desplagar una mostra amb les principals publicacions de la Fundació Jaume Bofill realitzades amb dades del PaD.

En el marc del Congrés, l'equip del PaD va presentar una comunicació al grup de Mètodes i Tècniques d'Investigació Social, en el que es va aprofundir sobre l'impacte metodològic d'haver desenvolupat una enquesta de caràcter longitudinal a una mostra panel. A la comunicació també vam destacar el valor específic de les dades longitudinals per la generació de coneixement dinàmic sobre la realitat social i, en especial, les desigualtats.

Per accedir als continguts de la comunicació consulteu l'adjunt d'aquesta notícia.