Fundació Bofill Observatori de les desigualtats
Inici > Notícies > El treball de camp del PaD hiberna el 2013 i el 2014
El treball de camp del PaD hiberna el 2013 i el 2014

Després d'un extens període de deliberacions, la Fundació Jaume Bofill ha pres la decisió d'hibernar el treball de camp del PaD dels propers anys 2013 i 2014.

Malgrat tot, des del PaD es continuarà treballant per posar a l'abast de tothom qui hi estigui interessat les dades recollides al llarg del 2011 i del 2012. El proper mes de febrer es posaran a disposició de la comunitat investigadora les primeres matrius temàtiques del PaD on ja s'inclouran dades fins el 2011.

Les dades 2001-2012 seguiran sent accessibles de forma gratuïta a aquelles institucions i investigadors interessats en la seva explotació.

Més de 10 anys fent el PaD demostren que realitzar enquestes longitudinals a Catalunya és possible. Però també posen sobre la taula, i més en el context actual, les dificultats per mantenir projectes d'aquesta magnitud i responsabilitat.

La decisió presa per la Fundació Jaume Bofill té l'ànim de dedicar els propers anys a trobar nous aliats que permetin emprendre noves edicions del projecte. En un futur, el PaD ha de continuar sent l'enquesta longitudinal de referència de Catalunya, però cal ampliar el potencial analític i la voluntat de ser una eina clau per a la presa de decisions polítiques, tal i com es fa a molts altres països.

Al llarg del 2013, es presentaran els resultats de les investigacions en curs.

Per més informació, prem aquí.