Fundació Bofill Observatori de les desigualtats
Inici > Notícies > ESPAI RESSÒ: Per conèixer noves investigacions longitudinals internacionals
ESPAI RESSÒ: Per conèixer noves investigacions longitudinals internacionals

Amb aquest nou espai us volem donar a conèixer algunes investigacions longitudinals internacionals d'interès.

Long-Run Benefits from Universal High-Quality Pre-Schooling. Robert Bauchmüller, Mette Gortz and Astrid Würtz Rasmussen. 2011.

En la recerca en ciències socials cada vegada està més reconeguda la importància del desenvolupament infantil primerenc en la formació de les habilitats cognitives i no cognitives. En concret, aquesta investigació suggereix que una major qualitat en l'educació preescolar (3-6 anys) s'associa amb un impacte positiu en les futures habilitats dels infants.

Des d'una perspectiva de lluita contra les desigualtats socials, una manera de contrarestar l'herència social negativa és donar a tots els infants accés a una educació pre-escolar de qualitat.

Per obtenir més informació cliqueu aquí.

Family caring and children's reading and math skills. Robert Michael. 2011.

En aquest treball s'investiga la relació dels hàbits en la criança dels infants i les habilitats en lectura i matemàtiques dels mateixos. Per fer-ho es ressegueixen 3 generacions dins d'una mateixa família, ja que hi ha evidències que nivells particularment baixos de recursos en la família poden ser compensats per majors inversions en la cura dels infants.

Aquesta investigació pren les dades del National Child Development Study (NCDS) promogut pel Centre for Longitudinal Studies (CLS).

Per obtenir més informació cliqueu aquí.