Fundació Bofill Observatori de les desigualtats
Inici > Notícies > La fragilitat de les classes mitjanes. El PaD a la premsa
La fragilitat de les classes mitjanes. El PaD a la premsa

La crisi està impactant de ple en milers de persones a la nostra societat i el PaD comença a copsar el seu abast i conseqüències en tots els àmbits de la vida de les persones.

Ahir, 10 d'octubre de 2011, El Periódico de Catalunya va dedicar 3 planes a la depauperació de la societat a través de testimonis, dades i opinions. En elles, un expert en mobilitat social, Xavier Martínez Celorrio, es va fer ressò de la fragilitat de la classe mitjana a Catalunya i del perill de descens social al que es veuen abocats una franja important dels catalans i catalanes.

Xavier Martínez Celorrio i Antoni Marín han analitzat en profunditat -a partir de dades del PaD- l'impacte de la ciris en la mobilitat social dels catalans.

Si voleu llegir el contingut de la notícia cliqueu el següent enllaç i dins l'enllaç aneu a Tema del Dia, Anàlisi: Fràgils classes mitjanes i descens social. Per veure l'article en pdf cliqueu el document adjunt.

L'estudi complert de'n Xavier Martínez Celorrio i l'Antoni Marín sobre la temàtica serà publicat i presentat properament per la Fundació Jaume Bofill.

 

 


Documents relacionats

Classes mitjanes i crisi.pdf