Fundació Bofill Observatori de les desigualtats
Inici > Notícies > NOVETAT: Publicació núm. 30 de la col·lecció Informes Breus, Mercat de treball i polítiques actives d'ocupació
NOVETAT: Publicació núm. 30 de la col·lecció Informes Breus, Mercat de treball i polítiques actives d'ocupació

Aquest informe, elaborat per la sociòloga Maria Caprile i l'estadístic Jordi Potrony, recull els principals resultats de l'anàlisi de les dades sobre treball del PaD dels anys 2001 a 2007 i les conclusions del seminari Mercat de treball i polítiques actives d'ocupació a Catalunya: una aproximació per a l'avaluació des del Panel de Desigualtats Socials, organitzat per avaluar les polítiques actives d'ocupació a Catalunya. Inclou un darrer capítol amb les millores sobre les variables de treball i conciliació que s'han introduït als qüestionaris del PaD.

La publicació de l'Informe i el Seminari han estat possibles gràcies al suport del projecte Creating statistical tools for a long-term evaluation of the european employment strategy in Catalonia and first analytical evidence, finançat pel programa Progress de la UE.

Amb ells es busca traslladar als agents socials i econòmics del país els resultats de l'enquesta PaD referents a l'impacte de l'Estratègia Europea per l'Ocupació (EES).

Us podeu descarregar l'Informe aquí.