Fundació Bofill Observatori de les desigualtats
Inici > Notícies > Nous estudis en l'àmbit de les desigualtats
Nous estudis en l'àmbit de les desigualtats

Aquest mes d'abril la Fundació Jaume Bofill ha publicat dos llibres de la col·lecció Polítiques emmarcats en l'àmbit del coneixement, denúncia i proposta d'alternatives davant la realitat de les desigualtats socials. El primer és un nou estudi al voltant de la renda bàsica impulsat per Jordi Arcarons, Àlex Boso, José Antonio Noguera i Daniel Raventós: La renda bàsica a Catalunya: una proposta viable per Catalunya.

El segon dels estudis és un doble volum al voltant dels primers resultats de la primera onada de l'enquesta PaD: Estructura social i desigualtats a Catalunya. En aquests dos volums es recullen les principals anàlisis realitzades per diferents experts en l'àmbit de l'habitatge, la llengua, els ingressos, l'educació, la salut, el treball i les classes socials, entre d'altres.

Aquests llibres pertanyen a la col·lecció Polítiques que és la principal col·lecció de la Fundació Jaume Bofill. S'hi publiquen aquelles investigacions que han estat encarregades i que es consideren més rellevants pel seu interès social i polític. Per més informació sobre aquestes publicacions entrar a l'apartat d'Estudis.