Fundació Bofill Observatori de les desigualtats
Inici > Notícies > Darrers estudis en l'àmbit de les desigualtats
Darrers estudis en l'àmbit de les desigualtats

Recentment la Fundació Jaume Bofill ha publicat dos llibres entorn l'àmbit de les desigualtats socials. El primer, "l'Evolució de les desigualtats en la salut a Catalunya", és el resultat de la col·laboració entre la Fundació Jaume Bofill i el Centre d'Anàlisis i Programes sanitaris de Barcelona, analitza l'evolució de les desigualtats en salut a Catalunya des de la dècada dels noranta fins a l'any 2002. Es tracta d'un estudi que dóna continuïtat al que es va publicar en aquesta mateixa col·lecció l'any 2003 i que se centra, especialment, en l'evolució que han experimentat aquestes desigualtats en els darrers anys.

Per altra banda, aquest mes d'octubre s'ha publicat el llibre "Vides al descobert. Els mons viscuts del fenomen dels "sense sostre"". Amb aquesta publicació les autores, Elisabet Tejero i Laura Torrabadella, han volgut donar resposta a un seguit d'interrogants al voltant del fenomen dels "sense sostre" a través de l'anàlisi de les trajectòries biogràfiques.

Aquests llibres pertanyen a la col·lecció Polítiques que és la principal col·lecció de la Fundació Jaume Bofill. S'hi publiquen aquelles investigacions que han estat encarregades i que es consideren més rellevants pel seu interès social i polític. Per més informació sobre aquestes publicacions entrar a l'apartat d'Estudis.